Kvack
Jag tycker mycket om att både tillaga och äta anka. Hittills har jag varit så pass fantasilös att jag varje gång servereat den med ugnsrostad timjanpotatis och madeirasås.
Men så var jag på Paddys med jobbet i fredags och åt en fantastisk rätt! Ankan var torr, men till serverades en underbar potatisgratäng och en hallongräddsås.
Den där hallonsåsen har jag tänkt på sedan dess. Hittade ett recept på nätet idag, får bli att testa nästa gång vi får hem middagsgäster.
http://www.alltommat.se/recept/Ankbrost-med-hallonsas-sockerstekt-potatis-och-getostbakat-apple-10519
För övrigt har jag haft hand om ett uppdrag på jobbet. Vi skulle för första gången lasta något vi inte brukar lasta. Jag har arbetat med detta i tre veckor. Idag, ungefär 1 dygn in i uppdraget, avblåstes det. Jag blev mer ledsen och besviken än vad jag kunde tro. Förhoppningsvis ser mina kollegor att jag hittills gjort ett bra jobb med projektet.
Den här godingen har jag budat hem på tradera, vi får hoppas att den passar och att rumpan inte ser dubbelt så stor ut.
Men så var jag på Paddys med jobbet i fredags och åt en fantastisk rätt! Ankan var torr, men till serverades en underbar potatisgratäng och en hallongräddsås.
Den där hallonsåsen har jag tänkt på sedan dess. Hittade ett recept på nätet idag, får bli att testa nästa gång vi får hem middagsgäster.
http://www.alltommat.se/recept/Ankbrost-med-hallonsas-sockerstekt-potatis-och-getostbakat-apple-10519
För övrigt har jag haft hand om ett uppdrag på jobbet. Vi skulle för första gången lasta något vi inte brukar lasta. Jag har arbetat med detta i tre veckor. Idag, ungefär 1 dygn in i uppdraget, avblåstes det. Jag blev mer ledsen och besviken än vad jag kunde tro. Förhoppningsvis ser mina kollegor att jag hittills gjort ett bra jobb med projektet.
Den här godingen har jag budat hem på tradera, vi får hoppas att den passar och att rumpan inte ser dubbelt så stor ut.

Kommentarer
Trackback